Vandring i skogens dalar

apr 22, 2018 / 0 kommentarer
Att få vandra runt i naturen är något som jag verkligen njuter av! Möjligheten att bara få fly från människans vardagsliv i städerna. Dess stress, ångest, oro, trafik, läten, nedskräpning och ständiga problem. Att bara få chansen att försvinna från allt detta, och komma bort till en plats där allt sånt inte existerar. Utan här lever istället naturens olika liv, en plats fylld av andra läten ...
Läs mer

När våren är kommen och naturen den blommar

apr 21, 2018 / 0 kommentarer
Har haft en underbar dag idag ute i solen tillsammans med pojkvännen min! Solen har stått i högan sky och lyst klart och värmt skönt. Nu är våren verkligen kommen och naturen håller äntligen på att få tillbaka sina ljuva gröna nyanser i både träd och mark. Passade även på att plocka en liten bukett av vårblommor, så att även ens hem fick en känsla och doft av våren!
Läs mer

Välkommen till Passionate Living

apr 21, 2018 / 0 kommentarer
Hjärtligt välkomna till Passionate Living som är en blogg som är till för att inspirera mina läsare i mina vardagssysslor. Mitt namn är Adrian, är 22 år gammal och bor tillsammans med min underbara pojkvän och våra fina djur. Följ med mig i mitt vardagsliv som består utav allt från inredning, matlagning, bakning till fotografi, tankegångar och andra aktiviteter!  
Läs mer