Hej och hallå på er!
 
Dagen har tillbringats hos min pojkväns föräldrar där vi har firat hans mamma. Det har varit en solig och härlig dag, med glatt humör, god mat och gott fika! 
 
(null)
 
Satt igår och fixade Marcus’s mammas present som hon blev så glad över idag! Hon fick en låda med lite olika godsaker. Allt från kaffe och te, till godis och två st jätte fina vita ljuslyktor som hon har pratat om att hon velat ha ett tag.
Älskar att slå in presenter! De är något av det roligaste man kan göra, eftersom man kan göra det på så många olika vis. Jag slog in en mindre kartong låda jag hade i vitt papper och la i lite tunnare vitt papper i. Satte sedan i alla saker i lådan. 
Sedan gjorde jag även origami fjärilar och rosor som jag dekorerade presenten med. Slog sedan in lådan i cellofan och och dekorerade  presenten med lite extra fjärilar och hjärtan i papper! Blev väldigt nöjd med resultatet om jag får säga det själv! 
 
(null)
(null)
 
Som jag skrev ovan så hade vi tur med vädret, solen sken och det var riktigt varmt och skönt! Vi blev bjudna på korv med bröd, sedan gofika  och kaffe! Har som sagt varit en bra och härlig dag! Hoppas ni alla har haft det likaså! 
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
(null)