Hej och hallå på er! 
 
Fick hem ett paket på posten för några dagar sen med härliga och ljuva dofter utav kaffe smaksatta med lite olika annorlunda smaker som man inte är så van vid.
 
Har börjat dricka väldigt mycket kaffe på senaste tiden och kände att jag ville hitta något nytt som man inte smakat innan.
Hittade då en sida på nätet som heter : kaffeochte.se som erbjuder "välsmakande vardagslyx"! Här hittar man allt från olika kaffe, te, kryddor, godis och även saker till hemmet. 
 
Kan ju säga att jag blev snabbt sugen på att pröva och skicka efter från denna sida, och det gjorde jag med! Så skickade efter tre olika kaffe sorter till mig och min pojkvän som vi ville pröva och tänker nu berätta vad vi tyckte om dom och vilken sort som vi gillade mest av dom.
 
(null)
 
De hade så många olika häftiga smaker på både kaffe och te som jag och min pojkvän ville prova, men denna gången beställde vi kaffe med smak av: After Eight, Apelsin & Choklad och Knäck!
 
(null)
 
After Eightkaffet var den som jag trodde jag skulle gilla mest men var den som jag tyvärr gillade minst. Det luktade precis som After Eight i köket när man kokade kaffet men smaken tyckte jag inte riktigt fanns där tyvärr. Men det var endå ett gott kaffe. Så denna kaffesort får bara 3 av 5 kaffekoppar.
 
(null)
 
Knäckkaffet tyckte både jag och min pojkvän om.  Vi tyckte båda att vi kunde känna av knäcksmaken, inte jätte väl men lite och att detta kaffe hade även en "rolig smakkombination" som passar bra till julen (men även resten av året såklart!) 
Denna kaffesort får 4 av 5 kaffekoppar!
 
(null)
 
Sist men inte minst så kommer den vinnande kaffesorten... Aplesin & Choklad! Denna är helt klart min favorit av dessa tre sorter! Denna hade en riktigt god, lite julig smak! Tyckte att alla kaffesorter luktade mer än vad det smakade, men Kändes endå som man lagt i en liten apelsinchoklad bit i detta kaffe. Så, denna kaffesort var helt klart favoriten och som hade mest smak enligt mig och min pojkvän! Denna får 5 av 5 kaffekoppar! 
 
(null)
 
Rekommenderar stort för alla kaffeäkskare att prova och skicka efter från denna sida! Kommer absolut skicka efter igen från dom, även prova på deras te och kryddor! Du kanske har turen att hitta just din favoritsmak i kaffe, te eller kryddform! Nog nu om kaffe, beställde faktiskt även en handtvål här ifrån också som jag är helnöjd med! 
 
Denna tvål är gjord av tvålmakarna , är ekologisk, handgjord, heter "Romantik" och luktar helt och hållet underbart! Skulle beskriva denna tvål som "en doft av blommor på en sommaräng". Rekommenderar denna stort! 
 
(null)
 
(null)
 
Önskar er alla en fortsatt trevlig och härlig helg!
 
(null)